Leadworks

LeadworksDiensten

 

 

Wil je in contact komen met potentiële klanten?

Met onze professionele en creatieve aanpak ontwikkelen we voor jullie een passende en effectieve leadgeneratiestrategie. Aan een nieuwe zakelijke klant gaat altijd persoonlijk contact vooraf. Daarom combineren we slimme online marketingtools met telefonische opvolging. Ben je op zoek naar nieuwe zakelijke klanten? Welke middelen zet je dan in?

 

 

 

 

Strategieworkshop

Voordat wij aan de slag gaan bepalen we eerst de leadgeneratie strategie het beste ingezet worden om jouw doelgroep te benaderen. Doelgroep analyse, waarde propositie, inzet van tools en marketingtechnieken passeren de revue. We bouwen met elkaar aan jouw strategie, waarna Leadworks het ‘Plan van Succes’ ontwikkelt. Na afloop van de workshop werken we deze strategie uit.

 

 

Gepersonaliseerde E-mail marketing

Contact leggen via een persoonlijk emailbericht met een prikkelende boodschap, dat is wat we tijdens een emailcampagne doen. Met moderne technieken optimaliseren we dit proces. Aan de hand van de reacties springen we in op verkoopkansen en zorgen we voor persoonlijke ontmoetingen met belangrijke mensen binnen de doelgroep.

 

 

Linkedin marketing

Linkedin biedt diverse mogelijkheden; interessante profielen bezoeken, jouw bestaande netwerk benaderen of InMails versturen naar mensen buiten jouw eigen netwerk. Als je deze tool goed inzet, dan nemen potentiele klanten met jou contact op. Ook weer om te komen tot goed gekwalificeerde contacten die waardevol voor jouw bedrijf zijn.

 

 

Telemarketing

Telemarketing is en blijft één van de krachtigste proactieve instrumenten om leads te genereren in de zakelijke markt. Als een verlengde van jouw bedrijf leggen wij contact met de doelgroep. Een betrokken team met veel ervaring in het bedrijfsleven zetten wij hiervoor in. We zijn de ambassadeurs van jouw organisatie.

 

 

Doelgroep adressen

Door de inzet van de nieuwste (online) technieken stellen wij een doelgroep bestand samen die naadloos aansluit bij jouw propositie. Ook relevante contactpersonen, beslissers en beïnvloeders met persoonlijke contactgegevens verzamelen we van het internet. Hiermee ligt de doelgroep binnen handbereik.

 

 

Salessupport extern

Waar leadgeneratie stopt bij het maken van een afspraak, begint het salessupport traject. Opvolging geven aan acties naar aanleiding van de afspraak, het contact onderhouden met een prospect, het formaliseren van afspraken dat is wat wij verstaan onder salessupport. Wij kunnen dit doen als verlengstuk van jouw organisatie óf we helpen jou dit intern op te zetten. Besteed je dit aan ons uit, dan nemen wij het volledige salessupportproces uit handen waardoor geen enkele saleskans gemist wordt! Wij bewakende salesacties, verzorgen de communicatie en verweken deze informatie op één plek waardoor het volledige
salestraject van A tot Z gemonitord wordt.