Leadworks

Diensten

Bekijk onze diensten en kijk welke het best bij jou en jouw organisatie past.

 

 

 

Strategieworkshop

Voordat wij aan de slag gaan bepalen we eerst de leadgeneratie strategie het beste ingezet worden om jouw doelgroep te benaderen. Doelgroep analyse, waarde propositie, inzet van tools en marketingtechnieken passeren de revue. We bouwen met elkaar aan jouw strategie, waarna Leadworks het ‘Plan van Succes’ ontwikkelt. Na afloop van de workshop werken we deze strategie uit.

 

 

Gepersonaliseerde E-mail marketing

Contact leggen via een persoonlijk emailbericht met een prikkelende boodschap, dat is wat we tijdens een emailcampagne doen. Met moderne technieken optimaliseren we dit proces. Aan de hand van de reacties springen we in op verkoopkansen en zorgen we voor persoonlijke ontmoetingen met belangrijke mensen binnen de doelgroep.

 

 

Linkedin marketing

Linkedin biedt diverse mogelijkheden; interessante profielen bezoeken, jouw bestaande netwerk benaderen of InMails versturen naar mensen buiten jouw eigen netwerk. Als je deze tool goed inzet, dan nemen potentiele klanten met jou contact op. Ook weer om te komen tot goed gekwalificeerde contacten die waardevol voor jouw bedrijf zijn.

 

 

Telemarketing

Telemarketing is en blijft één van de krachtigste proactieve instrumenten om leads te genereren in de zakelijke markt. Als een verlengde van jouw bedrijf leggen wij contact met de doelgroep. Een betrokken team met veel ervaring in het bedrijfsleven zetten wij hiervoor in. We zijn de ambassadeurs van jouw organisatie.