content

design

 

Content marketing en ontwerp vaak onderschat

De vindbaarheid op het internet heeft met veel factoren te maken. Een belangrijke factor is de content van de website, blogs en nieuwsbrieven. De tekst moet de juiste gegevens bevatten, de unieke eigenschappen beschrijven met de juiste tone of voice en uiteraard onderscheidend zijn ten opzichte van de concurrent.

Daarnaast wil het oog ook wat... Gevonden worden is één, maar de sfeer die bijvoorbeeld de website of nieuwsbrief uitstraalt qua beeld is evenzo belangrijk. De vormgeving moet allereerst professioneel zijn en ervoor zorgen dat de bezoeker nieuwsgierig wordt om verder te kijken en te lezen. Het is belangrijk dat alle internet applicaties aansluiten bij uw bedrijf, doelgroep en uw boodschap, alle deze uitingen zijn tenslotte uw visitekaartje.

Professionele uitstraling van website, nieuwsbrieven, blogs

Leadworks kan in overleg de content voor uw website en nieuwsbrief verzorgen en heeft ontwerpers in huis om op dit gebied een juiste heldere uitstraling te realiseren. Klik hier voor meer informatie.

Leadworks voor content marketing en helder ontwerp

Voor meer informatie bel: 070 850 5100.

 

Forbo, fabrikant van vloerbedekkingen, bouwlijmen en producten in de aandrijf- en lichte transporttechniek: sinds 2014 levert Leadworks ons afspraken die het verschil maken. [>]

 

Blogworks

21 06 2016 Leadmanagement onmisbaar bij New Business Leadmanagement onmisbaar bij New Business

Bedrijven zien het belang van leadgeneratie maar realiseren zich niet altijd dat dit een lange termijnstrategie vereist. Er worden via verschillende kanalen leads verzameld waar vervolgens niets mee gebeurt.

 

 

Meer >