25.04.2016De eerste klap...
Uw nieuwsbrief mag niet meteen in de digitale prullenbak belanden en moet zich dus onderscheiden van de rest. In dat opzicht is een goed begin het halve werk: zorg ervoor dat uw nieuwsbrief een pakkende kop heeft die uitnodigt tot lezen en verder lezen.


Wat is uw doelgroep?

Richt u uw nieuwsbrief aan bestaande klanten die u op de hoogte stelt van nieuwe ontwikkelingen binnen uw bedrijf of aan potentiële nieuwe klanten? Beide doelgroepen zijn zeer belangrijk. Maar de toon waarop zij moeten worden aangesproken is geheel anders.


Vormgeving en huisstijl

Belangrijk is dat het de lezer duidelijk is wie de afzender van de nieuwsbrief is. Daarom is het van belang dat de nieuwsbrief de uitstraling van de huisstijl heeft, in de juiste kleur is, helder beeld bevat en overzichtelijk en netjes vormgegeven is.


Leest het lekker weg?

Een professionele opmaak en een goede tekst die snel tot de kern van het verhaal komt zorgt voor een prettige leeservaring. En doordat veel mensen op een smartphone of tablet hun mail lezen moet uw boodschap ook hier goed leesbaar zijn.


Waar naar toe?

Een nieuwsbrieflezer moet door een simpele klik direct toegang krijgen tot meer relevante informatie. De juiste link of button op de juiste plaats is dan ook erg belangrijk voor een goede opvolging en zorgt voor bezoekers van uw website.


Alles op een rijtje?

Een e-marketing planning is een vereiste voor een succesvolle campagne. Bepaal vooraf de frequentie, datum en de insteek van uw nieuwsbrief. Een goede planning creëert rust en overzicht, zeker als het op marketing aankomt.


Leadworks nieuwsbriefabonnement

Zes nieuwsbrieven of blogs per jaar
Vastgelegd in een overzichtelijke e-marketing jaarplanning
Voorafgaand aan de nieuwsbrief/blog (telefonisch) overleg over de content
Vormgeving passend binnen de huisstijl
Met behulp van professionele tekstschrijver en vormgever
Prijs: € 1.950,00 (exclusief 21% BTW) per jaar


Het is ook mogelijk om nieuwsbrieven te koppelen aan en te versturen via onze mailing- en marketing automation software, met alle marketingfuncties en duidelijk inzicht in kwantitatieve en kwalitatieve gegevens.


Meer weten over de mogelijkheden?
Stuur een bericht of bel 070-8505100.