new
business
strategie

Strategische koers voor new business

Leadworks stelt uw aanbod scherper. Samen gaan wij op zoek naar het unieke punt in uw business propositie. Het doorslaggevende argument, het eigene, het zogenoemde 'haakje'. Zo maken wij glashelder welk probleem u voor uw klanten oplost.

Vertaling naar de praktijk

Om meer grip te krijgen op het proces van leadgeneratie, de omzet een boost te geven en nieuwe opdrachtgevers te vinden, is een proactieve marktbenadering noodzakelijk. Door de ijzersterke combinatie van outbound en inbound technieken, creëren wij verkoopkansen.        

Hoe pakken wij dat samen aan, wat is de gewenste situatie en met welke middelen en kanalen bereiken we het doel? Leadworks zorgt voor een effectieve mix van telemarketing, training & coaching telefonische acquisitie, online marketing, en marketing automation. Alles is gericht op leadgeneratie, op contact met nieuwe klanten.

Leadworks levert de mensen, de methoden en de technieken. Met waardevol commercieel contact als doel. Relatie en rendement: daar gaat het immers om.

Benieuwd?

Neem nu contact op en maak meteen een afspraak.

 

IT: Leadworks heeft de publieke sector en de top 500-bedrijven van Nederland benaderd, werkte een succesvolle propositie uit en nam ons zo het totale pre-sales traject uit handen.

Blogworks

21 06 2016 Leadmanagement onmisbaar bij New Business Leadmanagement onmisbaar bij New Business

Bedrijven zien het belang van leadgeneratie maar realiseren zich niet altijd dat dit een lange termijnstrategie vereist. Er worden via verschillende kanalen leads verzameld waar vervolgens niets mee gebeurt.

 

 

Meer >