online
marketing

 

Online marketing onmisbaar bij new business

Binnen online marketing gaat het om het genereren van bezoekers op uw site, het blijven boeien, het uiteindelijk omzetten in actie en zorgen voor conversie. 

Online is een vak apart en kent een hele wereld aan mogelijkheden waarvan het eind nog lang niet in zicht is. Er zijn legio methoden en technieken om informatie te ontsluiten, om contacten te achterhalen, om verbanden in kaart te brengen.

Leadworks beschikt over echte specialisten in de verschillende vlakken van online marketing. Zo zorgen we voor zoekmachine-optimalisatie (SEO), campagnes in Google Adwords (SEA), of Social Media kanalen als Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIn. Daarnaast maken we uw websiteverkeer, bezoekers(gedrag) en rendement inzichtelijk met Google Analytics & Marketing Automation

Leadworks is behulpzaam in denken en doen, samen met onze strategische partners. Waar het vooral om draait is wat het u brengt: doorkoppeling naar leads, naar contacten, naar sales.

SEO - Search Engine Optimalisation

Doeltreffende en relevante trefwoorden op uw site verhogen de zoekscores aanzienlijk. Met SEO zorgen we voor optimale vindbaarheid in het gratis, organische gedeelte van Google. Op basis van keywordonderzoek optimaliseren we uw gehele website voor Google en werken toe naar topposities op relevante zoekwoorden. Wij adviseren u hierover en doen een voorstel tot verbetering van uw content, zodat uw website makkelijker, sneller dus beter vindbaar is via Google.

SEA - Search Engine Advertising

Met Google Adwords genereert u meer verkeer richting uw website. Gericht adverteren op relevante zoekwoorden is daarbij het parool.

Met Google Adwords zetten we zoekwoordenadvertenties en bannercampagnes op. Een sterk kanaal om direct en continue resultaat mee te behalen. Alles draait hierbij om ROI, we streven naar zo veel mogelijk resultaat uit het beschikbare promotiebudget naar uw doelgroep. Resultaat is meetbaar en uw inspanningen leveren direct rendement.

Landing pages

Vooral bij gerichte campagnes of als ondersteuning van een marketingcampagne is een landing page van groot nut. Het maakt het resultaat namelijk direct zichtbaar. Een landing page is relatief eenvoudig op te zetten en ondersteunt telemarketingcampagnes (zie ook telemarketing).

Social Media

LinkedIn, Facebook, Twitter, YouTube - wat kunnen deze mogelijkheden voor uw bedrijf betekenen? Social media leent zich perfect om een groot publiek te bereiken met uw boodschap. Op basis van diverse demografische & geografische gegevens kunnen we zeer gericht uw doelgroep bereiken.

Samen met onze strategische partners kunnen we u adviseren. Waarbij vanzelfsprekend de vraag aan bod komt hoe het middel kan helpen op weg naar leads en nieuwe klanten.

Analytics & Website leads

Door middel van Google Analytics kunnen we tot in de puntjes het verkeer op uw website en het gedrag van uw bezoekers analyseren. Met Marketing Automation kunnen we zelfs concrete leads genereren direct vanuit uw website.

Verken de mogelijkheden samen met Leadworks

Maak een start en neem vandaag nog contact met ons op.

 

Advocatenkantoor: Leadworks ontwikkelde voor ons een succesvolle pitch toegespitst op de actualiteit, de nieuwe wetgeving en de doelgroep.

Blogworks

21 06 2016 Leadmanagement onmisbaar bij New Business Leadmanagement onmisbaar bij New Business

Bedrijven zien het belang van leadgeneratie maar realiseren zich niet altijd dat dit een lange termijnstrategie vereist. Er worden via verschillende kanalen leads verzameld waar vervolgens niets mee gebeurt.

 

 

Meer >